Küldetésünk: érdemi támogatást adni

Ügyfeleinknek célkitűzéseik eléréséhez és nehézségeik elhárításához — technikai, ügyviteli és jogi eszközökkel

2024

Szoftver projektjeink: folytatódik a BEEDEV Üzletág Webáruházi szolgáltatás portófiójának termékfejlesztése, többek közt kiegészítve egy online könyv-olvasó pluginnel.
Egyetemi együttműködésben elindítjuk, felépítjük, finanszírozunk, fenntartjuk egy ügyviteli-jogi tanácsadói, asszisztensi szakmai közösség (Ipso Iure Team) működését
   

2023

Legjelentősebb idei projektjeink: egy logisztikai rendszer és egy oktatás-szervező rendszer modernizációja.
Emellett, új szolgáltatásként egy önálló webáruház platform és egy ételfutár platform kifejlesztésébe kezdtünk.
A webáruház fejlesztést egy önálló munkacsoport, a BeeDev keretében szervezzük.

2022

Az idei évben elsősorban katona-informatikai ügyviteli rendszereket fejlesztünk.
Belekezdtünk azonban JazzFS portálrendszerünk tisztán Laravelre történő átprogramozásába (JazzFS 2.0), és kiskereskedelmi célú szolgáltatás-palettánk fejlesztésébe.

2021

Lelassult környezetben, a pandémia következtében szervezési nehézségekkel bírkózva, folytatjuk katona-informatikai vállalásaink teljesítését.
Hozzájárulva apró lépéssel bolygónk egészségének visszaállításához, szolgálati kiküldetéseinkre 100%-ban elektromos üzemű autót vásároltunk.

2020

Az új évtizedtől kezdődően cégünk szervezeti működtetését Microsoft 365 Business cloudra építjük és folyamatosan bővülni szándékozunk a Microsoft ASP.NET platform felé, meglévő üzleti alkalmazás-portfóliónk továbbfejlesztésével.

2019

Az idei évben elsősorban katona-informatikai ügyviteli rendszereket fejlesztünk.

A JazzFS  1.9 platformra épülő költségvetési szoftverrendszert a NATO ACT Audit 2019.05.31-én "Alkalmas"-nak minősítette.

2018

Ez év elejétől Jasmine Financial Services Kft. néven működünk; kizárólag pénzügyi-ügyviteli szoftverek fejlesztését és üzemeltetését végezzük, illetve az ezekhez kapcsolódó oktatási és konzultációs tevékenységeket. Letisztult célkitűzésekkel - minden egyéb tevékenységi kört megszüntettünk - így megszűnt a payment gateway pluginok fejlesztése is a Banktechnikai Üzletágban.

Új, katona-informatikai üzletágat alapítottunk (MILDEV), elsődlegesen a NATO MILMED CoE szolgálatában állunk; ügyviteli és szervezési szoftvereket fejlesztünk.

JazzFS portálrendszerünk különösen sokat fejlődött ez év folyamán, a magasabb szintű katonai igényeknek, NATO STANAG és ISO szabványoknak való megfelelés pozitív hozadékaként.


2017

Szoftver-fejlesztés üzletágunkban az új, 'Jazz' portálrendszerünket több területen sikerült alkalmazni .Jelentős szoftver-mérnöki feladatokat látunk el a NATO Katonaorvosi Kiválósági Központja szolgálatában.

Banktechnikai területünk műszaki háterrét átalaítpttunk, egy hat cloud-szerverből álló terhelés-elosztó komplexummá.


2016

Beszállító partneri kiszervezéssel átalaításra került szinte a teljes szoftver-üzletágunk. Saját erőből csak online számlázással és néhány banki feladatokkal kapcsolatos szoftver-fejlesztést vállalunk.

Banktechnikai üzletágunban ebben az évben főleg csak OTP vPOS alapú, MasterPass és MKBSZÉP igényeket szolgálunk ki.

www.yourbank.hu
www.szamlazolite.hu

2015

"2015: A Reneszánsz Év" — ezévi célkitűzésünk lényege, hogy a tavalyi, innovációban bőséges év eredményeire építve, magunk is megújulva, a legmodernebb webes technikai eszközökkel, tudjunk üzleti-szoftver megoldásokat szállítani. A Google az idei év nyarától a responsive website-okat sorolja előre és az elavultakat hátra!Újraindítottuk szoftver-üzletágunkat. Banktechnikai Üzletágon már mobilfizetési megoldásokat is tudunk biztosítani.
2015-től csak reszponzív weboldalak és webshopok készítését vállaljuk, Bootstrap-ra és AweSomeFonts-ra építve.

2014

Kiforrott, összehangoltan működő szolgáltatásokat tudunk biztosítani 6 év bőséges ügyviteli és banktechnikai tapasztalatára építve: alapszolgáltatásunkra, a webshopba szerelhető bankkártyaelfogadáshoz már tudunk biztosítani saját számlázórendszert is.

"2014: Az Innováció Éve" — mint célkitűzést megvalósítottuk, teljesen lecseréltük a szoftveres eszközparkot, szervereink kapacitását tízszeresére növeltük és weboldalainkat is felújítottuk.

2013

Vezetési tanácsadással foglalkozó Gazdaságvédelmi Üzletágunk szolgáltatásai népszerűbbek, az év első felében erre volt nagyobb a kereslet, mint a banktechnikai szolgáltatásokra.

Az év második felétől piaci élénkülést érezhettünk a webáruházak kereskedelmében, erre reagálva újra nagyobb támogatást, kiszélesített szolgáltatási palettát biztosítunk a bankkártya-elfogadás területén.

2012

Elsősorban webes terminál szoftverek készítésével foglalkoztunk, bankkártya és SZÉP Kártya elfogadást szereltünk be webáruházakba, tudományos rendezvény-szervező weboldalkra, ételfutár weboldalakba...

2011

Tevékenységünk elsősorban egyedi ügyviteli szoftverek és webáruházi kártya-elfogadás telepítése volt.

Év végén az MKB SZÉP Intézmény megtisztelő felkérésére mi készíthettük el a Webes SZÉP Kártya-terminálok szerver szoftverét, beindítottuk az 1 zsebre, majd 3 zsebre elfogadó terminálok üzemeltetését. Ezzel a megbízatással cégünk komoly növekedésnek indult!

2010

Az év nagy részében egy tudományos konferenciaszervező rendszert fejlesztettünk főprojektként, és emellett a kártya-elfogadási szolgáltatásokat immár önálló üzletágba szervezve szolgáltuk ki, mert mérhetően, ugrásszerűen megnövekedett a kereslet.

2009

Tevékenységünk elsősorban egyedi weboldalak fejlesztése volt (a legkomolyabb projekt egy 8 nyelven beszélő, Európát lefedő állásportál), a készített weboldalakhoz saját tárhely szervereket biztosítottunk. Ezévben csak néhány bankkártya-elfogadási átjárót építettünk ki.

2008

Az Andrássy úti nyári napsütésben egy szép péntek délutánon alapítottuk meg a Jasmine Kft-t. Az indulás évében pici weblapokat fejlesztettünk, J2EE/EJB elveken működő saját portálmotorunkra, a YEP rendszerre építve.

A portálrendszerünk első változata pályázatot nyert, eLearning témában készítettünk oktató és vizsgáztató rendszert, ami többezer hallgató tananyagait és vizsgaeredményeit kezelte, sokéven át.

YEP rendszerünk jelenleg az 1.6 verziónál tart, több mint 100 weboldalt szolgál ki (céget, tudományos szervezetet és eseményt, konferenciákat).

Másfelől, újraírtuk és multiplatformos alapra helyeztük bankkártya-elfogadó szoftvereinket, több bankra kibővítve a palettát (CIB, OTP, K&H).