Küldetésünk: érdemi támogatást adni...

Ügyfeleinknek célkitűzéseik eléréséhez és nehézségeik elhárításához — technikai, ügyviteli és jogi eszközökkel!

2017

Az idei évben cégünket szervezetileg jelentősen átalakítjuk, szemléletet és nevet váltunk. A központi cég egy executive, vezénylő egység lesz, amely köré több, a teljesítéseket megvalósító vállalkozást rendelünk és szervezünk.

Három csapásirányt jelöltünk ki: elsőként az ügyviteli szolgáltatásokat: tanácsadás és oktatás, jogvitás ügyletek megoldása, követelés-behajtás, vagyonvédelem: adatok, iratok, tárgyak, pénz, objektumok és személyek felelős őrzése/szállítása.

Műszaki szolgáltatásainkat (Jazz webshop platform, YSQL, egyedi PHP5 és PHP7 fejlesztések, VPS üzemeltetés) külön cégcsoport, a B2B Technics fogja vinni.

Pénzügyi területünk, a B2B Finance fogja gondozni a YourBank.hu (YB) banktechnikai és a SzámlázóLite (YSL) rendszerek üzemeltetését és fejlesztését.

2016

Kiszervezésre került szinte a teljes szoftver-üzletágunk, az új megrendeléseket (website, webshop) szinte kizárólag alvállalkozó partnerek közreműködésével szolgáljuk ki (meglévő kollégáink munkaviszony helyett alvállalkozóként dolgoznak velünk, így önállóan is tudnak extra feladatokat vállalni ügyfeleinknek).

Saját erőből csak online számlázással és néhány banki feladatokkal kapcsolatos szoftver-fejlesztést vállalunk.
Banktechnikai üzletágunkat 80%-ban kizárólag külső partner viszi, ezzel az évvel kezdődően mi már csak OTP vPOS alapú, MasterPass és MKBSZÉP igényeket szolgálunk ki.

2015

"2015: A Reneszánsz Év" — ezévi célkitűzésünk lényege, hogy a tavalyi, innovációban bőséges év eredményeire építve, magunk is megújulva, a legmodernebb webes technikai eszközökkel, tudjunk üzleti-szoftver megoldásokat szállítani. A Google az idei év nyarától a responsive website-okat sorolja előre és az elavultakat hátra!Újraindítottuk szoftver-üzletágunkat, és alapeszköznek a PrestaShop 1.6 motor alapot választottuk ki, mert az igazán reszponzív és valóban komoly, bőséges adminsztrációs lehetőségekkel rendelkezik. Ehhez alvállalkozói csapatunkat is bővítjuk.
2015-től csak reszponzív weboldalak és webshopok készítését vállaljuk, Bootstrap-ra és AweSomeFonts-ra építve.

Tervezzük Android Appok fejlesztését is.

Banktechnikai Üzletágon Cellum/MasterCard partnerként MasterPass mobilfizetési megoldásokat is tudunk biztosítani!

2014

Kiforrott, összehangoltan működő szolgáltatásokat tudunk biztosítani 6 év bőséges ügyviteli és banktechnikai tapasztalatára építve: alapszolgáltatásunkra, a webshopba szerelhető bankkártyaelfogadáshoz már tudunk biztosítani saját számlázórendszert is.

www.yourbank.hu
www.szamlazolite.hu

"2014: Az Innováció Éve" — mint célkitűzést megvalósítottuk, teljesen lecseréltük a szoftveres eszközparkot, szervereink kapacitását tízszeresére növeltük és weboldalainkat is felújítottuk.

A Cellum fontos partnereként már okostelefonos (Android és iPhone) OTPay kártya-elfogadst is tudunk integrálni webshopokhoz.

Egyre több megkeresést kapunk komplexebb pénzügyi rendszerek kivitelezésére, projektmenedzsmentre, ügyviteli-gazdasági tanácsadásra.

2013

Vezetési tanácsadással foglalkozó Gazdaságvédelmi Üzletágunk szolgáltatásai népszerűbbek, az év első felében erre volt nagyobb a kereslet, mint a banktechnikai szolgáltatásokra, így átmenetileg banktechnikai szolgáltatásainkat szűkítettük, csak CIB eCommerce alapú szoftvereket biztosítottunk.

Az év második felétől piaci élénkülést érezhettünk a webáruházak kereskedelmében, erre reagálva újra nagyobb támogatást, kiszélesített szolgáltatási palettát biztosítunk a bankkártya-elfogadás területén.

2012

Elsősorban webes terminál szoftverek készítésével foglalkoztunk, bankkártya és SZÉP Kártya elfogadást szereltünk be webáruházakba, tudományos rendezvény-szervező weboldalkra, ételfutár weboldalakba, szállásportálokba, egyszerű szállás-foglalózási weblapokra, sport-belépőket, sportszereket, táplálékkiegészítőket, egészségügyi és tisztálkodási cikkeket kínáló webáruházakba.

Kereskedő ügyfeleink pénzügyi pénzügyi kontrollingját és riportjait is részben vagy egészében mi biztosítjuk.

Újonnan alapított Gazdaságvédelmi – vezetési tanácsadói – Üzletágunk kapcsán országos tanácsadói hálózatot kezdtünk építeni.

2011

Tevékenységünk elsősorban egyedi ügyviteli szoftverek és webáruházi kártya-elfogadás telepítése volt.

Év végén az MKB SZÉP Intézmény megtisztelő felkérésére mi készíthettük el a Webes SZÉP Kártya-terminálok szerver szoftverét, beindítottuk az 1 zsebre, majd 3 zsebre elfogadó terminálok üzemeltetését. Ezzel a megbízatással cégünk komoly növekedésnek indult!

2010

Az év nagy részében egy tudományos konferenciaszervező rendszert fejlesztettünk főprojektként, és emellett a kártya-elfogadási szolgáltatásokat immár önálló üzletágba szervezve szolgáltuk ki, mert mérhetően, ugrásszerűen megnövekedett a kereslet.

2009

Tevékenységünk elsősorban egyedi weboldalak fejlesztése volt (a legkomolyabb projekt egy 8 nyelven beszélő, Európát lefedő állásportál), a készített weboldalakhoz saját tárhely szervereket biztosítottunk. Ezévben csak néhány bankkártya-elfogadási átjárót építettünk ki.

2008

Az Andrássy úti nyári napsütésben egy szép péntek délutánon alapítottuk meg a Jasmine Kft-t, pici weblapokat fejlesztettünk, J2EE/EJB elveken működő saját portálmotorunkra, a YEP rendszerre építve.

A portálrendszerünk első változata pályázatot nyert, eLearning témában készítettünk oktató és vizsgáztató rendszert, ami többezer hallgató tananyagait és vizsgaeredményeit kezelte, sokéven át.

YEP rendszerünk jelenleg az 1.6 verziónál tart, több mint 100 weboldalt szolgál ki (céget, tudományos szervezetet és eseményt, konferenciákat).

Másfelől, újraírtuk és multiplatformos alapra helyeztük bankkártya-elfogadó szoftvereinket, több bankra kibővítve a palettát (CIB, OTP, K&H).